Η αποστολή της Νέας Σαλαμίνας για το παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η αποστολή της Νέας Σαλαμίνας για το παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας, για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία περιλαμβάνει τους πιο κάτω (20) ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Βεσελόφσκι, Κίσσας, Σέζαρ, Λαμπότ, Τσαμπούρης, Χριστοφόρου, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Κορρέια, Νουρ, Μαριάνοβιτς, Κωστή, Ρέινολντς, Παναγή, Σιαθάς, Σίμπσον, Κινγκσλεϊ, Μαουρίσιο, Τισντέλ, Ελουντού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.