ΠτΔ: «Ο ουρανός είναι το όριο» - Ανοίγει ο δρόμος για νέα εποχή στις σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Όριο στις σχέσεις Ηνωμένων Πολιτειών - Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι μόνον ο ουρανός, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Στις εκλογές της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Μισέλ Πλατινί επανεκλέχθηκε χωρίς αντίπαλο, ενώ στην ομιλία του, με την οποία άρχισε οι εργασίες του συνεδρίου, είπε την κουβέντα του για τον ομόλογο του στη FIFA.
Η απόφαση του Ζεπ Μπλάτερ να θέσει και πάλι υποψηφιότητα στα 79 του χρόνια, για την προεδρία της FIFA, σχολιάστηκε από τον Μισέλ Πλατινί:
«Δεν έχω στόχο να κάνω ρεκόρ. Σας υπολογίζω ως συμπαίκτες σε μια ομάδα η οποία νικά, έστω έχοντας τον ρόλο του αρχηγού, του καπετάνιου. Όχι του καπετάνιου ενός καράβι το οποίο κινδυνεύει από την θαλασσοταραχή. Όχι. Απλώς νιώθω ως ένας αρχηγός μιας ομάδας η οποία νικά».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




