Σεισμική δόνηση 6,4 ρίχτερ στην Ινδονησία, κανένας κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμική δόνηση 6,4 ρίχτερ στην Ινδονησία, κανένας κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμική δόνηση 6,4 βαθμών ταρακούνησε την ανατολική επαρχία της Ινδονησίας Μαλούκου την Κυριακή, χωρίς να εκδοθεί ειδοποίηση για τσουνάμι, ανακοίνωσε η υπηρεσία μετεωρολογίας και γεωφυσικής.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 2:53 τα ξημερώματα, τοπική ώρα (22:53 ώρα Ελλάδας) με επίκεντρο 165χλμ βορειοδυτικά της επαρχίας Μαλούκου Τενγκάρα Μπαράτ και με εστιακό βάθος 11χλμ, τόνισε ο Μουχαμάντ Φάντιλα, αρμόδιος αξιωματούχος της υπηρεσίας στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE