Σεισμική δόνηση 6,4 ρίχτερ στην Ινδονησία, κανένας κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμική δόνηση 6,4 ρίχτερ στην Ινδονησία, κανένας κίνδυνος για τσουνάμι

Σεισμική δόνηση 6,4 βαθμών ταρακούνησε την ανατολική επαρχία της Ινδονησίας Μαλούκου την Κυριακή, χωρίς να εκδοθεί ειδοποίηση για τσουνάμι, ανακοίνωσε η υπηρεσία μετεωρολογίας και γεωφυσικής.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 2:53 τα ξημερώματα, τοπική ώρα (22:53 ώρα Ελλάδας) με επίκεντρο 165χλμ βορειοδυτικά της επαρχίας Μαλούκου Τενγκάρα Μπαράτ και με εστιακό βάθος 11χλμ, τόνισε ο Μουχαμάντ Φάντιλα, αρμόδιος αξιωματούχος της υπηρεσίας στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE