Αλλάζει πλεύση με Μιλιβόγιεβιτς

Αλλάζει πλεύση με Μιλιβόγιεβιτς

Μπορεί όλα τα ρεπορτάζ να λένε πως ο Μιλιβογιεβιτς θα μείνει στον Ολυμπιακό αλλα όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλαγή πλεύσης από τους ερυθρόλευκους.

Ο Σέρβος διεθνής αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό την 1η του Σεπτέμβρη ως δανεικός από την Άντερλεχτ για έναν χρόνο, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να καταβάλλουν και ένα «ενοίκιο» της τάξεως των 600 χιλ. ευρώ.

 Η οψιόν αγοράς που είχε συμφωνηθεί για τον 23χρονο μέσο ήταν για 2,7 εκ. ευρώ, ένα ποσό που φυσικά δεν δίνεται αβασάνιστα αυτή την εποχή. Ο Μιλιβόγεβιτς βεβαίως πραγματοποίησε φέτος ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις και γενικά η παρουσία του κρίνεται μάλλον ως θετική, έχοντας 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ και 3 ασίστ.

Εδώ όμως και τις τελευταίες μέρες όλοι λένε πως ο Ολυμπιακός με τα λεφτά αυτά μπορεί να δώσει κι άλλους παίκτες καλυτέρους από τον Σέρβο .

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE