Αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- Το 'διέλυσαν' μετά τη συγκατοίκηση

Αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- Το 'διέλυσαν' μετά τη συγκατοίκηση

 Τέλος στη σχέση τους έβαλαν η Ζένια Μπονάτσου και ο Σωτήρης Μανίκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στην εφημερίδα  Real Life ο χωρισμός τους έγινε στις αρχές Ιουλίου, διατηρώντας όμως καλή φιλική σχέση.

Η νεαρή ηθοποιός πέρασε το καλοκαίρι της στην Μυτιλήνη. Από τον φιλικό τους κύκλο τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο επανασύνδεσης.

Η απόφαση αυτή ήρθε μετά την συγκατοίκησή τους καθώς έμειναν μαζί στο ίδιο σπίτι και ήταν και μαζί στη σχολή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πολύ ένταση.

Έτσι λοιπόν, οι δύο τους εστιάζουν πλέον στα επαγγελματικά τους και δεν επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή, δημιουργώντας νέα σχέση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.