Βλέπει και ο Βέσκο… Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Βλέπει και ο Βέσκο… Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

O Bέσκο Μιχαΐλοβιτς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και άλλων Κυπριακών ομάδων, ο οποίος πέρασε και από διάφορους πάγκους, βρίσκεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να δει από κοντά τον αγώνα ανάμεσα στην «Κυρία» και την Πάφο.

Πλέον, έχει νέο ρόλο στην ομάδα. Είναι τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ανόρθωσης και δεν έχασε την ευκαιρία να πάει στο «Παπαδόπουλος» για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής.

Δείτε φωτογραφία από τον φακό του ThemaSports: 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE