Το δέχτηκε νωρίς η Ντουντελάνζ και μετά πήρε… ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ

Το δέχτηκε νωρίς η Ντουντελάνζ και μετά πήρε… ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ

Η Ντουντελάνζ μετά την εκτός έδρας νίκη της επί του ΑΠΟΕΛ την περασμένη Πέμπτη στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, κέρδισε το απόγευμα της Κυριακής με 6-1 την Daring Club Echternach για το κύπελλο Λουξεμβούργου.

Το σκορ άνοιξε η ομάδα των μικροτέρων κατηγοριών στο 11ο λεπτό με τον Bougrine.

Πήραν μπρος οι παίκτες της Ντουντελάνζ στη συνέχεια, και πήγαν στο ημίχρονο με το 1-3 με τα γκολ των Ferreira (24’), Agovic (25’) και Natami (45’+1’).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντουντελάνζ σημείωσε ακόμη 3 γκολ με τους Bettaieb Adel (55’), Natami (58’), Corenthyn Lavie (88’).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE