ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Νεϊμάρ είναι εδώ: Νέο μαγικό νικητήριο γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νεϊμάρ είναι εδώ: Νέο μαγικό νικητήριο γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία εβδομάδα μετά το νικητήριο «ψαλιδάκι» απέναντι στην Στρασμπούρ, ο Νεϊμάρ μίλησε και πάλι με εντυπωσιακό νικητήριο γκολ απέναντι στην Λιόν!

Κλείνει στόματα στους επικριτές του ο Νεϊμάρ, ο οποίος στα δύο πρώτα του φετινά παιχνίδια με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι καθοριστικός. Μετά το νικητήριο «ψαλιδάκι» απέναντι στην Στρασμπούρ, ο Βραζιλιάνος μάγος καθάρισε για την ομάδα του και στο ντέρμπι με την Λιόν. Παρά την υπεροχή των Παριζιάνων, η Ολιμπίκ κρατούσε το 0-0 για 87 λεπτά, μέχρι που ο Νεϊμάρ πήρε την κατάσταση πάνω του. Με εκπληκτική ενέργεια πέρασε την μπάλα από την μύτη της βελόνας και με εντυπωσιακό τρόπο υπέγραψε το 0-1 για την ομάδα του πέρασε από μία πολύ δύσκολη έδρα και παραμένει στην κορυφή της Ligue 1 με 5 νίκες, έπειτα από 6 αγωνιστικές.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top