ΚΥΠΡΟΣ: Σύσκεψη στο υφυπουργείου για την κατάρρευση Tomas Cook - Ασχολούνται με τουρίστες που εγκλωβίστηκαν

ΚΥΠΡΟΣ: Σύσκεψη στο υφυπουργείου για την κατάρρευση Tomas Cook -  Ασχολούνται με τουρίστες που εγκλωβίστηκαν

Σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο για το θέμα που προέκυψε με την κατάρρευση του Thomas Cook πραγματοποιείται το πρωί της Δευτέρας (23/9) στο Υφυπουργείο.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι φορείς του τουρισμού και θα εξεταστούν όλες οι πτυχές που αφορούν το θέμα, όπως ο αριθμός των Βρετανών τουριστών που εγκλωβίζονται στην Κύπρο, αλλά και οι συνέπειες για τον κυπριακό τουρισμό.

Επίκεντρο της προσπάθειας θα είναι η εξυπηρέτηση των πελατών, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται μόνο από ένα διανυκτερεύον Φαρμακείο – Πως απαντά ο Παγκύπριος Σύλλογος

Χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται μόνο από ένα διανυκτερεύον Φαρμακείο – Πως απαντά ο Παγκύπριος Σύλλογος

Δέκτες παραπόνων γίνονται καθημερινά οι δήμαρχοι Λατσιών – Γερίου και Νότιας Λευκωσίας σε σχέση με την διανυκτέρευση Φαρμακείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE