ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοβόταν επίθεση από τον 38χρονο Ε/κ γιο του – Τηλεφώνησε στην Αστυνομία και τον «μάζεψε»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοβόταν επίθεση από τον 38χρονο Ε/κ γιο του – Τηλεφώνησε στην Αστυνομία και τον «μάζεψε»

Άνδρας τηλεφώνησε ανήσυχος στην Αστυνομία και ζήτησε όπως προστατευθεί ο ίδιος και η σύζυγός του, αφού φοβόταν για περιστατικό βίας που ίσως προκαλείτο από τον ίδιο του τον γιο.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που τηλεφώνησε στην Αστυνομία γύρω στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής (22/9) ενημέρωσε ότι προηγουμένως είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί του ο 38χρονος γιος του και ζητούσε επίμονα χρήματα, ενώ στη συνέχεια είπε ότι θα πήγαινε να τους βρει στο σπίτι όπου κατοικούν.

Με το που ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σημείο και ανέμεναν τον 38χρονο, ο οποίος στην θέα των αστυνομικών, έκανε προσπάθεια να εγκαταλείψει το σημείο, παρά το γεγονός ότι του έγινε σήμα να σταματήσει.

Ο 38χρονος, καταδιώχθηκε στην συνέχεια και αφότου επέστρεψε στο σπίτι των γονέων του από άλλη διαδρομή, ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν ακόμα στο σημείο.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος επιτέθηκε και εξύβρισε αστυνομικούς, ενώ προέβαλε και αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις – ανάμεσα σε αυτές και ιατροδικαστική- από όπου δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιος τραυματισμός.

Εναντίον του 38χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της κοινής επίθεσης εναντίον αστυνομικού, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη, πρόκληση ανησυχίας, και δημόσια εξύβριση.

Ο 38χρονος, ο οποίος σημειώνεται ότι πρόκειται για Ελληνοκύπριο, τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE