Απάντησε για τις φήμες περί σχέσης της με τον Λιάγκα η Κάλια Ελευθερίου

Απάντησε για τις φήμες περί σχέσης της με τον Λιάγκα η Κάλια Ελευθερίου

Ωστόσο, η ίδια, μιλώντας στο περιοδικό People και την Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε τις δικές της απαντήσεις, ενώ σχολίασε και πως αντέδρασε μόλις τα διάβασε.

«Όταν είδα για πρώτη φορά το αναληθές δημοσίευμα που αναφερόταν σε σχέση δική μου με τον Γιώργο, με ξένισε. Δεν με τρόμαξε» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Σκέφτηκα ότι όταν ο κόσμος με δει στην πρεμιέρα, θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει κάτι. Και στην Κύπρο έχει τύχει να πουν και να γράψουν διάφορα».

«Ο Γιώργος» είπε η Κύπρια παρουσιάστρια, «βγήκε στην εκπομπή, το χειρίστηκε με τον δικό του τρόπο και πάντα με χιούμορ. Δεν το συζητήσαμε πριν το κάνει. Απλά διαβάσαμε τα δημοσιεύματα, γελάσαμε και μετά βγήκε στον αέρα και το είπε».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE