Διευθετήθηκε 'πτήση διάσωσης Titan' από Πάφο προς Μάντσεστερ

Διευθετήθηκε 'πτήση διάσωσης Titan' από Πάφο προς Μάντσεστερ

Τα ξημερώματα της Τρίτης (24/9) αναχωρούν με "πτήση διάσωσης Titan” Βρετανοί από το αεροδρόμιο Πάφου στο Μάντσεστερ ενώ κανένα αεροσκάφος της Thomas Cook δεν έμεινε καθηλωμένο στα αεροδρόμια Πάφου και Λάρνακας γιατί δεν πρόλαβαν να αφιχθούν στα αεροδρόμια της ΚΔ, σύμφωνα με την Χρύσα Ντζάνη, Eκπρόσωπο Τύπου της Hermes Airport.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Ντζάνη ανέφερε πως τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στις 02:35 το πρωί θα αναχωρήσει η πρώτη πτήση επαναπατρισμού Βρετανών από το αεροδρόμιο Πάφου.

Η ρύθμιση αυτή είπε έγινε λόγω της χρεοκοπίας της Thomas Cook, ενός από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία του κόσμου.

Συγκεκριμένα, η Εκπρόσωπος Τύπου της Hermes Airport ανέφερε πως ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα η πτήση Πάφος- Μάντσεστερ και τελικά θα αναχωρήσει για το Μάντσεστερ στις 2:35 το πρωί με τη λεγόμενη πτήση διάσωσης «Titan».

Επεσήμανε επίσης πως συνολικά αυτές τις μέρες επρόκειτο να ταξιδέψουν περίπου 3.600 Βρετανοί για τη Μεγάλη Βρετανία και να επαναπατριστούν που ταξιδεύουν με την εταιρεία Thomas Cook και από τα δύο αεροδρόμια Πάφου και Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE