Φιλική νίκη για την Εθνική Νέων στα Σκόπια

Φιλική νίκη για την Εθνική Νέων στα Σκόπια

Νικηφόρο (1-0) ήταν το πρώτο φιλικό της παιχνίδι Εθνικής Νέων U-19 στα Σκόπια, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της χώρας.

Το τέρμα που καθόρισε το αποτέλεσμα στο απογευματινό φιλικό πέτυχε στο 79' ο Γιώργος Μαλεκκίδης.

Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν την Πέμπτη (14:00 ώρα Κύπρου) στο προπονητικό κέντρο της Ομοσπονδίας των Σκοπίων το οποίο φέρει το όνομα του αείμνηστου Πέταρ Μιλοσέφσκι, γνωστού από το πέρασμα του στην Κύπρο.

Ο προπονητή της Εθνικής Νέων Ρένος Δημητριάδης στο νικηφόρο 1-0 χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Γ. Μιχαήλ, Α. Δανιήλ (70' Λιασίδης), Χρ. Γουίλερ, Φ. Χριστοδούλου, Ρ. Αναστασίου, Π. Χριστοδούλου (73' Παπαχαραλάμπους), Α. Φράγκου (87' Φιάκας), Γ. Μαλεκκίδης (89' Ξυδάς), Δ. Χαραλάμπους (60' Παπανικολάου), Θ. Ιωσηφίδης (46' Στ. Κωνσταντίνου), Π. Αρτυματάς. 

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Α. Χριστοδούλου, Π. Χούτρης, Κ. Ανθίμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE