Το πρώτο εργοστάσιο μεταποίησης πλαστικού είναι στην Κύπρο και ανήκει σε μεγαλομέτοχο Κυπριακής ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το πρώτο εργοστάσιο μεταποίησης πλαστικού είναι στην Κύπρο και ανήκει σε μεγαλομέτοχο Κυπριακής ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τους τελευταίους μήνες στην παγκόσμια ατζέντα κυριαρχεί το θέμα της κλιματικής αλλαγής και της μεγάλης ανάγκης για λήψη άμεσων μέτρων για την αποτροπή της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Ήδη, 180 χώρες έχουν πάρει μέτρα για την διαχείριση του πλαστικού, αφού σύμφωνα με τις μελέτες του οργανισμού οκτώ εκατομμύρια τόνοι πλαστικού ετησίως καταλήγουν στους ωκεανούς.

Στην Κύπρο έχουμε ήδη προχωρήσει, στην μείωση της κατανάλωσης του πλαστικού βάζοντας τιμή στην πλαστική σακούλα αλλά και στην δέσμευση πως στο μέλλον θα απαγορευτεί πλήρως η χρήση της.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE