«Βλαστάρια» του Απόλλωνα ΠΑΝΕ στα… ταλεντάκια – Ο στόχος και ο σκοπός

«Βλαστάρια» του Απόλλωνα ΠΑΝΕ στα… ταλεντάκια – Ο στόχος και ο σκοπός

Το σωματείο του Απόλλωνα ενημερώνει:

«Δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αναδείχθηκαν από τη ποδοσφαιρική ακαδημία του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια, οι Χαράλαμπος Κυριάκου και Ιωάννης Πίττας, θα βρεθούν κοντά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας το απόγευμα της Τετάρτης (25 Σεπτεμβρίου) από τις 15:15 μέχρι τις 16:15 στο γήπεδο του Καλογεροπουλείου Γυμνασίου.

Στόχος και σκοπός της επίσκεψης των δύο διεθνών μας ποδοσφαιριστών είναι να συνομιλήσουν και να μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας.

Μια όμορφη εμπειρία, την οποία είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσουν όλοι όσοι βρεθούν στο Καλογεροπούλειο Στάδιο την Τετάρτη.

Οι θρυλικές Ακαδημίες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού έχουν γυρίσει σελίδα και επιστρέφουν δυναμικά»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE