Κάποτε τον είχε… ΑΝΤΙΠΑΛΟ σε ντέρμπι – Σήμερα τον βρήκε απέναντι του στο «Τάσος Μάρκου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κάποτε τον είχε… ΑΝΤΙΠΑΛΟ σε ντέρμπι – Σήμερα τον βρήκε απέναντι του στο «Τάσος Μάρκου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος εδώ και χρόνια είναι ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Ο Θεόδωρος Αντωνίου υπήρξε για μερικά χρόνια ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ.

Τα γαλαζοκίτρινα ντέρμπι προ ετών είχαν το δικό τους ενδιαφέρον, πέρα όλων των άλλων, για τις τοποθετήσεις των δύο ανδρών, πριν και μετά από παιχνίδια ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, είτε σε ΓΣΠ είτε σε Τσίρειο Στάδιο.

Οι δύο άνδρες, αντάμωσαν το βράδυ της Δευτέρας στο «Τάσος Μάρκου».

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου από πέρσι, Θεόδωρος Αντωνίου, υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο, με τους δύο άνδρες να έχουν ένα φιλικό πηγαδάκι πριν την έναρξη της αναμέτρησης, που ολοκληρώνει την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.