ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ μετά το 3-2 του ΑΠΟΕΛ στο 90+9′ – Αποβολή και τον έβγαλαν… σηκωτό από το γήπεδο

ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ μετά το 3-2 του ΑΠΟΕΛ στο 90+9′ – Αποβολή και τον έβγαλαν… σηκωτό από το γήπεδο

Εκτός εαυτού ήταν ο τεχνικός της ΕΝΠ, Γιώργος Κοσμά μετά το γκολ του Μερκή στο 90+9′ που χάρισε τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος τεχνικός μπήκε στο γήπεδο και φώναζε εκτός εαυτού προς τον διαιτητή με τους συνεργάτες τους να τον κρατάνε για να μην ξεφύγει κι άλλο.

Εν τέλει δέχθηκε την κόκκινη κάρτα από τον ρεφ Νεοφύτου και για να αποχωρήσει χρειάστηκε να τον βγάλουν έξω με το ζόρι οι συνεργάτες αφού είχε βγει εκτός ελέγχου.

Οι της ΕΝΠ είχαν έντονα παράπονα για αρκετές αποφάσεις του ρεφ αλλά και για τον χρόνο καθυστέρησης που κρατήθηκε,

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE