Άμεση ΑΠΑΝΤΗΣΗ Πετεβίνου για το… οφθαλμολογικό θέμα

Άμεση ΑΠΑΝΤΗΣΗ Πετεβίνου για το… οφθαλμολογικό θέμα

Ο εκτελεστικός διοικητικός σύμβουλος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις φάσεις στο ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ και σύστησε στον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ να δει οφθαλμίατρο και δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον Νεκτάριο Πετεβίνο.

«Αγαπητέ κ. Τσόκκε η συμπάθεια είναι αμοιβαία. Οι αναφορές μου είναι για τα γκολ του ΑΠΟΕΛ. Για τα γκολ της ΕΝΠ δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω, έχετε όμως εσείς καθώς και το βήμα να το κάνετε. Άρα δεν υπάρχει οφθαλμολογικό θέμα αν και σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον», έγραψε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ απαντώντας με ανάλογο ύφος στον κ. Τσόκκο.

Δείτε επίσης: Αιχμές προς ΑΠΟΕΛ, Πετεβίνο και ρεφ: «Έχουμε πολλούς οφθαλμίατρους σε Παραλίμνι και Λευκωσία»

Η ανάρτηση:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE