Σημαντική ΑΛΛΑΓΗ στο Nations League – Θετικό νέο για την Εθνική Κύπρου!

Σημαντική ΑΛΛΑΓΗ στο Nations League – Θετικό νέο για την Εθνική Κύπρου!

Aλλαξε η δομή του Nations League, μένει στην 3η Κατηγορία η Κύπρος.  Συγκεκριμένα, στη Συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA την Τρίτη (24/09) στη Σλοβενία, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση των τεσσάρων Κατηγοριών της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τη νέα απόφαση, οι τρεις πρώτες Κατηγορίας Α, Β’ και Γ’ θα έχουν από δεκαέξι ομάδες και η Δ’ Κατηγορία επτά ομάδες. Μετά την εξέλιξη αυτή, η Κύπρος θα αγωνιστεί και στην επόμενη διοργάνωση στη Γ’ Κατηγορία και όχι στη Δ’ στην οποία είχε υποβιβαστεί.

Στη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνονται οι Κατηγορίες για το επόμενο Nations League 2020-2021. Η κλήρωση θα γίνει το Μάρτιο στο Άμστερνταμ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE