Βίντεο με εικόνες φρίκης από τη πολύνεκρη συντριβή του αεροσκάφους στις Άλπεις

Βίντεο με εικόνες φρίκης από τη πολύνεκρη συντριβή του αεροσκάφους στις Άλπεις

Η νέα αυτή αεροπορική τραγωδία έγινε σήμερα λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν αεροπλάνο της θυγατρικής εταιρείας της Lufthansa, Germanwings, με 150 επιβαίνοντες, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ άρχισε ξαφνικά να χάνει ύψος και τελικά συνετρίβη σε υψόμετρο 2.000 μέτρων στις Γαλλικές Άλπεις στην περιοχή της Μπαρσελονέτ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μεταξύ των 150 επιβατών ήταν 16 μαθητές από την Γερμανία και δυο μωρά!

Το Airbus Α320 έχανε 5.000 πόδια το λεπτό! Σύμφωνα τόσο με τις γαλλικές αρχές, επιβάτες και πλήρωμα είναι όλοι νεκροί. Στο σημείο προσπαθούν να φτάσουν σωστικά συνεργεία αλλά η περιοχή είναι πολύ δυσπρόσιτη και οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ κακές με ισχυρούς ανέμους και χιονόπτωση.

Ιστοσελίδα της περιοχής με το όνομα «Le Dauphine Libere» δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τραγωδία: Βρέθηκαν τα πρώτα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους – Δεν υπάρχουν επιζώντες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE