Βίντεο με εικόνες φρίκης από τη πολύνεκρη συντριβή του αεροσκάφους στις Άλπεις

Βίντεο με εικόνες φρίκης από τη πολύνεκρη συντριβή του αεροσκάφους στις Άλπεις

Η νέα αυτή αεροπορική τραγωδία έγινε σήμερα λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν αεροπλάνο της θυγατρικής εταιρείας της Lufthansa, Germanwings, με 150 επιβαίνοντες, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ άρχισε ξαφνικά να χάνει ύψος και τελικά συνετρίβη σε υψόμετρο 2.000 μέτρων στις Γαλλικές Άλπεις στην περιοχή της Μπαρσελονέτ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μεταξύ των 150 επιβατών ήταν 16 μαθητές από την Γερμανία και δυο μωρά!

Το Airbus Α320 έχανε 5.000 πόδια το λεπτό! Σύμφωνα τόσο με τις γαλλικές αρχές, επιβάτες και πλήρωμα είναι όλοι νεκροί. Στο σημείο προσπαθούν να φτάσουν σωστικά συνεργεία αλλά η περιοχή είναι πολύ δυσπρόσιτη και οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ κακές με ισχυρούς ανέμους και χιονόπτωση.

Ιστοσελίδα της περιοχής με το όνομα «Le Dauphine Libere» δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τραγωδία: Βρέθηκαν τα πρώτα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους – Δεν υπάρχουν επιζώντες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.