Σκέφτονται κάτι ΑΛΛΟ;

Σκέφτονται κάτι ΑΛΛΟ;

Η απόφαση της διοίκησης, να ορίσει στα 5 ευρώ την τιμή του εισιτηρίου στο τελευταίο παιχνίδι με την Δόξα, δεν διαφοροποίησε σημαντικά την εικόνα της ανατολικής κερκίδας του Τσιρείου. 

Ήταν μια κίνηση μάρκετινγκ, που δεν έπιασε τόπο.

Nα δούμε αν στην πορεία ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους και οι συνεργάτες του, ετοιμάζουν κάτι άλλο, με στόχο να επιστρέψει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο.

Σε άλλες μεγάλες ομάδες, κατά την φετινή σεζόν, έχουν πείσει αρκετούς υποστηρικτές τους, να εγκαταλείψουν τους καναπέδες των σπιτιών, τους καφενέδες και τα μπούκκικα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.