ΚΥΠΡΟΣ: ' Ήντα τόσοι επήαν μαζί της' - Η κυνική ομολογία πατέρα που εκμεταλλευόταν την κόρη του με νοητική υστέρηση

ΚΥΠΡΟΣ: ' Ήντα τόσοι επήαν μαζί της' - Η κυνική ομολογία πατέρα που εκμεταλλευόταν την κόρη του με νοητική υστέρηση

Συγκλονίζει η ομολογία πατέρα ενώπιον του Αστυνομικών Αρχών, ο οποίος καταγγέλθηκε ότι βίαζε κατ΄επανάληψη για δυο έτη την κόρη του με νοητική υστέρηση, 19 ετών.

Ο πατέρας παραδέχθηκε τα αδικήματα και με κυνικό ύφος ανέφερε στην κατάθεση του "ήντα τόσοι επήαν μαζί της".

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, θα παραπεμφθεί η υπόθεση ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Την καταγγελία στην Αστυνομία είχε κάνει η μητέρα της 19χρονης, μαζί με κοινωνικό λειτουργό, αρχές του Σεπτέμβρη, όταν η νεαρή κοπέλα κατάφερε να τους εξομολογηθεί τι περνούσε με τον άνθρωπο που την έφερε στον κόσμο. 

Ζει με τη μητέρα της και ο πατέρας την επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Χριστιάνα Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE