BINTEO: Έβαλε τα κλάματα η Ελπίδα Ιακωβίδου στην εκπομπή της- Της έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια της

BINTEO: Έβαλε τα κλάματα η Ελπίδα Ιακωβίδου στην εκπομπή της- Της έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια της

25 Σεπτεμβρίου και σαν σήμερα γεννήθηκε ένα λαμπρό αστέρι.

Η παρουσιάστρια του ΡΙΚ Ελπίδα Ιακωβίδου γιορτάζει τα γενέθλια της και το πρωί ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει στο κρατικό κανάλι "Όμορφη Μέρα, Κάθε Μέρα" και μαγείρευε οι συνεργάτες της, της επιφύλαξαν πολλές εκπλήξεις κάνοντας την να βουρκώσει από συγκίνηση.

"Εισέβαλαν" στο στούντιο κρατώντας μία υπέροχη τούρτα και τραγουδώντας της της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της.

Η Ελπίδα δεν συγκράτησε τα δάκρυα της όταν ακολούθως προβλήθηκε βίντεο με ευχές από πολύ αγαπημένα της πρόσωπα. Τις κολλητές της και τον αδελφό της που λατρεύει και οι οποίοι αφού της είπαν "Χρόνια Πολλά", μοιράστηκαν με το κοινό κάποιες πιο προσωπικές στιγμές της παρουσιάστριας.

Δείτε το βίντεο 

 

Η Ελπίδα με το τέλος της εκπομπής ευχαριστήσε όλο τον κόσμο που έσπευσε να τις ευχηθεί με σχόλιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά στην αγαπημένα παρουσιάστρια "Χρόνια Πολλά με Υγεία". 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE