BINTEO: Έβαλε τα κλάματα η Ελπίδα Ιακωβίδου στην εκπομπή της- Της έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια της

BINTEO: Έβαλε τα κλάματα η Ελπίδα Ιακωβίδου στην εκπομπή της- Της έκαναν έκπληξη για τα γενέθλια της

25 Σεπτεμβρίου και σαν σήμερα γεννήθηκε ένα λαμπρό αστέρι.

Η παρουσιάστρια του ΡΙΚ Ελπίδα Ιακωβίδου γιορτάζει τα γενέθλια της και το πρωί ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει στο κρατικό κανάλι "Όμορφη Μέρα, Κάθε Μέρα" και μαγείρευε οι συνεργάτες της, της επιφύλαξαν πολλές εκπλήξεις κάνοντας την να βουρκώσει από συγκίνηση.

"Εισέβαλαν" στο στούντιο κρατώντας μία υπέροχη τούρτα και τραγουδώντας της της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της.

Η Ελπίδα δεν συγκράτησε τα δάκρυα της όταν ακολούθως προβλήθηκε βίντεο με ευχές από πολύ αγαπημένα της πρόσωπα. Τις κολλητές της και τον αδελφό της που λατρεύει και οι οποίοι αφού της είπαν "Χρόνια Πολλά", μοιράστηκαν με το κοινό κάποιες πιο προσωπικές στιγμές της παρουσιάστριας.

Δείτε το βίντεο 

 

Η Ελπίδα με το τέλος της εκπομπής ευχαριστήσε όλο τον κόσμο που έσπευσε να τις ευχηθεί με σχόλιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά στην αγαπημένα παρουσιάστρια "Χρόνια Πολλά με Υγεία". 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE