Από την βαλκανική στην λατινοαμερικάνικη υποψηφιότητα για το Μουντιάλ 2030!

Από την βαλκανική στην λατινοαμερικάνικη υποψηφιότητα για το Μουντιάλ 2030!

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κολομβίας, Ιβάν Ντούκε καλωσόρισε την πρόταση του ομολόγου του, από το Εκουαδόρ, Λενίν Μορένο αναφορικά με την κοινή υποψηφιότητα των δύο χωρών, αλλά και του Περού για το Μουντιάλ 2030.

«Το 2030 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από το πρώτο Μουντιάλ.

Ο πρόεδρος του Εκουαδόρ, Μορένο με ρώτησε εάν συμφωνώ να θέσουμε υποψηφιότητα μαζί με το Περού και του απάντησα πως είμαι στο πλευρό του σε αυτή την πρωτοβουλία», σχολίασε ο «ισχυρός άνδρας» της κολομβιανής ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως Ισπανία και Πορτογαλία ανακοίνωσαν την κοινή υποψηφιότητά τους για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030, το οποίο προτίθενται να διεκδικήσουν από κοινού και οι Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας των Δικαιωμάτων των Παιδιών, καθώς και τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας, στο Κίεβο.

BEST OF TOTHEMAONLINE