ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε μητέρα, πατέρα και γιο- Ακόμα καταγράφουν κλοπιμαία στην οικία τους

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε μητέρα, πατέρα και γιο- Ακόμα καταγράφουν κλοπιμαία στην οικία τους

Στην σύλληψη ζεύγος και του ενός γιού τους προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον των τριών προσώπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης μετά από έρευνα στην κατοικία τους, στην οποία εντοπίστηκε μεγάλη περιουσία που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.

Η περιουσία ακόμη καταγράφεται. Ωστόσο η περιουσία που εντοπίστηκε περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλια, κλειδιά, ρόπαλα,  επιθετικά όργανα και άλλα.

Για την υπόθεση πέραν των τριών προσώπων που συνελήφθησαν στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης 25/9, η Αστυνομία αναζητεί και τέταρτο πρόσωπο που πρόκειται για τον δεύτερο γιο της οικογένειας.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι εξάρθρωσε σπείρα διαρρηκτών .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE