Υπήρχε ΛΟΓΟΣ που κάλεσαν τους δημοσιογράφους – Τι ΕΙΠΕ ο Κίρζης…

Υπήρχε ΛΟΓΟΣ  που κάλεσαν τους δημοσιογράφους – Τι ΕΙΠΕ ο Κίρζης…

Ο Απόλλωνας παρέθεσε δείπνο στα ΜΜΕ, στο Κολόσσι και το παρών του έδωσε ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Βουκομάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός, μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί, τονίζοντας πως ο Απόλλωνας θα παλέψει για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: 

Για το ότι δεν δούλευε τα 2 τελευταία χρόνια: «Ήθελα ένα διάλειμμα. Ήθελα να είμαι κοντά στην οικογένεια μου αφού μετά από 19 χρόνια αισθάνθηκα αυτή την ανάγκη».

Για το πρωτάθλημα: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τον Απόλλωνα. Για αυτό είμαι εδώ. Θα το παλέψουμε με σκληρή δουλειά».

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κίρζης, με τη σειρά του, δήλωσε πως έγινε αυτή η συνάντηση θέλοντας να έχουν μια καλύτερη συνεργασία με τους δημοσιογράφους.

Γνωστοποίησε επίσης ότι κάθε Πέμπτη θα γίνεται συνέντευξη τύπου του Ιβάν Βουκομάνοβιτς στην παρουσία και του Πέτρου Κονναφή.
Τον λόγο πήρε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Πέτρος Κονναφής, ο οποίος ζήτησε από τους δημοσιογράφους να κρίνουν τον σχεδιασμό που έγινε σε βάθος χρόνου.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.