ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθειες για την ταυτοποίηση του άτυχου άνδρα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθειες για την ταυτοποίηση του άτυχου άνδρα

Σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 25/9 η σορός άνδρα στη Λεμεσό.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τη σκηνή, η οποία και θα φρουρείται μέχρι το πρωί της Πέμπτης 26/9, κάνουν λόγο για αλλοδαπό άντρα, με την Αστυνομία να προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για την ταυτότητά του.

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για έναν ακόμη άστεγο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο συντονιστής του Κινήματος για τους άστεγους "ΕΝεΡΓΩ" , Λευτέρης Γεωργίου, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "ο αέρας μύριζε θάνατο".

«Μυστήριο» παραμένει και ο τρόπος με τον οποίο ο άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ φαίνεται πως έχει αφήσει την τελευταία του πνοή εδώ και αρκετές μέρες, χωρίς οποιασδήποτε να ενδιαφερθεί ή να τον αναζητήσει προχωρώντας σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE