ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο δικαστήριο οι Γιατροί για την υπόθεση του άτυχου 10χρονου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο δικαστήριο οι Γιατροί  για την υπόθεση του άτυχου 10χρονου

Στο δικαστήριο οδηγούνται την Πέμπτη 26/09 οι Γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας σχετικά με την υπόθεση του αδικοχαμένου 10χρονου που έχασε την ζωή του εν ώρα σχολείου το πρωί της Παρασκευής 11/05/2018.

Υπενθυμίζουμε πως γύρω στις 11:00 εκείνη την μέρας, όταν ο 10χρονος βρισκόταν στον χώρο αθλοπαιδιών και συγκεκριμένα έπαιζε καλαθόσφαιρα τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς. Ακολούθως πήρε εξιτήριο.

Δυστυχώς, δυο ώρες αργότερα επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο καθώς είχε λιποθυμήσει.

Αμέσως διευθετήθηκε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, εκεί εισήχθη στο χειρουργείο αλλά πάρα τις υπεράνθρωπες προσπαθείες των ιατρών, ο 10χρονος έχασε την μάχη για τη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE