ΠτΔ: «Ο ουρανός είναι το όριο» - Ανοίγει ο δρόμος για νέα εποχή στις σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Όριο στις σχέσεις Ηνωμένων Πολιτειών - Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι μόνον ο ουρανός, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη 01:15 τα ξημερώματα περίπολο της Αστυνομίας, έκανε σήμα σε τετράτροχη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 24 ετών Ε/κ, για να σταματήσουν για έλεγχο χωρίς ωστόσο να το πράξουν.
Εναντίον των δύο προσώπων που επέβαιναν της μοτοσικλέτας ρίφθηκαν δύο πυροβολισμοί με αποτέλεσμα η μία βολίδα να χτυπήσει τον έναν επιβαίνοντα της τετράτροχης στο πόδι,και να τραυματίσει επιφανειακά η ίδια βολίδα και τον δεύτερο, τον συνοδηγό, προκαλώντας του έγκαυμα.
Τα δύο πρόσωπα διακομίσθηκαν στο ΓΝ Πάφου όπου η κατάσταση τους είναι εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.
Οι εξετάσεις αναφορικά με τις συνθήκες τραυματισμού των δύο προσώπων συνεχίζονται. Ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει και τα τροχαία αδικήματα που διέπραξαν οι νεαροί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




