Η Μαρία Μπακοδήμου απαντά ανοιχτά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με Τούρκο επιχειρηματία

Η Μαρία Μπακοδήμου απαντά ανοιχτά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με Τούρκο επιχειρηματία

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με Τούρκο επιχειρηματία.

Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου για την προσωπική της ζωή

Ναι, και μάλιστα με έναν άνθρωπο που υπάρχει, αλλά ούτε που τον ξέρω, ούτε που τον έχω δει στη ζωή μου! Προφανώς βρήκαν έναν άνθρωπο από το Google και μου τον χρέωσαν. Ήταν αστείο όλο αυτό, όπως και η έμπνευση ορισμέ­νων ανθρώπων.

Τώρα όλο το παιχνίδι γίνεται στα sites. Εκεί γράφονται διάφορα, με τα οποία κάποιες φορές γελάω, αν φυσικά είναι χαριτωμένα και εμπνευσμένα. Δεν θυμάμαι να έχω θυμώσει πολύ με κάποιο δημοσίευμα γιατί έχω την ιδιότητα να το ξεχνάω και να περνάει ο θυμός μου εύκολα. Πολλές φορές τυχαίνει με ανθρώπους που με έχουν πικράνει να τους δω στον δρόμο και να τους χαιρετήσω. Μετά μπορεί να το θυμηθώ, αλλά λέω από μέσα μου “Δεν βαριέσαι”.

Ύστερα από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, ξέρω πως και αυτό με τα δημοσιεύματα είναι μέσα στο παιχνίδι. Η πλάκα, όμως, είναι με τη μητέρα μου. Της έκανα δώρο ένα smartphone για να επικοινωνούμε όσο διάστημα ήμουν στην Τουρκία χωρίς τηλεφωνική χρέωση και έχει γίνει εξπέρ! Επειδή έχει σύνδεση στο Ιnternet, της έρχονται διάφορες ειδήσεις από τα sites και μου λέει “Διάβασα αυτό για σένα”. Κάθε φορά της εξηγώ πως ο καθένας πλέον γράφει ό,τι θέλει και στο τέλος γελάμε».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE