Δικαιώνει η εκκίνηση του κόουτς Νίκκι Παπαβασιλείου

Δικαιώνει η εκκίνηση του κόουτς Νίκκι Παπαβασιλείου

Τι κι αν ο Νίκκι Παπαβασιλείου στερείται σουπερλιγκάτης εμπειρίας; Τι κι αν ο Πανιώνιος είναι η πρώτη ομάδα του σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας; Ο 49χρονος προπονητής ξεκίνησε δυνατά στον πάγκο των «κυανέρυθρων».

Νίκη με την ΑΕΛ στο ντεμπούτο του και πολύτιμος βαθμός στη Λαμία.

Τέσσερις βαθμοί σε δύο ματσάκια και το -6 κατέβηκε στο -2.

Και κάπως έτσι άλλωστε δικαιώνεται (σε πρώτο χρόνο) και ο Ζαμάνης στον οποίο η αλήθεια είναι πως ασκήθηκε αρνητική κριτική για την επιλογή του να «καθαρίσει» τον Άκη Μάντζιο μόλις την 2η αγωνιστική.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.