ΚΥΠΡΟΣ: 7χρονος πήγε στο σχολείο με καρούμπαλο και κινητοποιήθηκαν οι Αρχές – Του έριξε τενεκεδάκι η μητέρα του

ΚΥΠΡΟΣ: 7χρονος πήγε στο σχολείο με καρούμπαλο και κινητοποιήθηκαν οι Αρχές – Του έριξε τενεκεδάκι η μητέρα του

Περιστατικό βίας στην οικογένεια εξετάζει τοπικός αστυνομικός σταθμός παραλιακής πόλης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, 7χρονος μετέβη το πρωί στο σχολείο φέροντας κτύπημα σε σημείο στο πρόσωπό του (καρούμπαλο), με τους δασκάλους να ανησυχούν και να ειδοποιούν το Γραφείο Ευημερίας.

Το αποτέλεσμα ήταν να δώσει το παιδί εντός της ημέρας (26/09) οπτικογραφημένη κατάθεση στην Αστυνομία, αλλά και να εξεταστεί από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Όπως φαίνεται από τις εξετάσεις το παιδί είχε εισέλθει σε κλουβί σε σκύλο και η μητέρα πέταξε προς το μέρος του αντικείμενο (τενεκεδάκι) με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να βγάλει καρούμπαλο.

Αρμόδια και καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι «πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό» και πως «δεν υπάρχει ιστορικό κακοποίησης στην εν λόγω οικογένεια».

«Το παιδί φέρεται να είναι πολύ ζωηρό και η μητέρα πάνω στον εκνευρισμό της έριξε αντικείμενο προς το μέρος του, χωρίς να θέλει να το τραυματίσει. Παρ΄ όλα αυτά γίνονται απ΄ όλους τους εμπλεκόμενους οι ανάλογοι χειρισμοί» ανέφερε η ίδια πηγή πληροφόρησης.

Να σημειωθεί πως δεν κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί το παιδί μακριά από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE