Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος συζήτησαν Γκουτέρες - Μητσοτάκης

Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος συζήτησαν Γκουτέρες - Μητσοτάκης

Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, περιλαμβανομένου του Κυπριακού, συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες και ο Ελληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος του κ. Γκουτέρες, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Όπως δήλωσε, συγκεκριμένα, ο ΓΓ του ΟΗΕ συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, με τον οποίο «συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων, του κυπριακού ζητήματος, εξελίξεις στην περιοχή και τη δράση για το κλίμα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE