Με μέθοδο DNA θα διακριβωθεί η ταυτότητα της σορού του άστεγου στη Λεμεσό

Με μέθοδο DNA θα διακριβωθεί η ταυτότητα της σορού του άστεγου στη Λεμεσό

Δεν έγινε κατορθωτό να διενεργηθεί νεκροτομή στη σορό του άγνωστου άνδρα που εντοπίστηκε την Τετάρτη (25/09) το βράδυ νεκρός σε εγκαταλελειμμένη οικία, στο κέντρο της Λεμεσού. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται πως πρόκειται για άστεγο, ρουμανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εντοπισμός του έγινε λόγω της έντονης δυσωδίας και πιστεύεται πως ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός εδώ και κάποιες μέρες.

Λόγω προχωρημένης σήψης, δεν έγινε κατορθωτό να διενεργηθεί την Πέμπτη (26/09) νεκροτομή επί της σορού. Η ταυτότητα του άνδρα αναμένεται να διακριβωθεί με τη μέθοδο του DNA.

Στα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, περιλαμβάνεται και μαρτυρία δυο Ρουμάνων, οι οποίοι ανέφεραν πως αγνοείται 57χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος ήταν άστεγος στην περιοχή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE