ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό… ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ για Νεοκλέους και όχι μόνο

Διπλό… ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ για Νεοκλέους και όχι μόνο

Σήμερα έγινε ο ορισμός των διαιτητών για το εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Διαβάστε:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τράττος και Χριστοδούλου για τα ματς ΑΕΚ-Απόλλων και ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

Όπως θα παρατηρήσουμε για το ντέρμπι του «ΑΕΚ Αρένα», έχει οριστεί ως τέταρτος διαιτητής ο Νικόλας Νεοκλέους, ο οποίος τότε όταν έγινε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Ένωση Νέων Παραλιμνίου – Εθνικός Άχνας.

Επίσης, βοηθός διαιτητής για τον αυριανό αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων έχει οριστεί ο Μιχάλης Σωτηρίου, ο οποίος πήρε… μεροκάματο σε ακόμη ένα παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, μιας και είχε οριστεί στο ίδιο παιχνίδι, όπως ο Νικόλας Νεοκλέους, αυτό μεταξύ ΕΝΠ – Εθνικού.

Τέλος, θα τα πάρει… διπλά για παιχνίδι πρώτης αγωνιστικής και ο παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Νικολαϊδης, ο οποίος ήταν και στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ ΑΕΛ και Ανόρθωσης.

Διαβάστε:

Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής – Ποιος σφυρίζει στο ντέρμπι του Τσιρείου

Από τον ορισμό του αυριανού αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων, δεν ήταν ορισμένοι στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής που έγιναν το τετραήμερο από 23 μέχρι 26 Αυγούστου οι Λεόντιος Τράττος και Πέτρος Πέτρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εντοπίστηκε νεκρός ποδηλάτης δίπλα από πάρκο στη Λευκωσία - Διερευνώνται τα αίτια

Εντοπίστηκε νεκρός ποδηλάτης δίπλα από πάρκο στη Λευκωσία - Διερευνώνται τα αίτια

Ποδηλάτης έχασε τη ζωή του στη Λευκωσία το απόγευμα της Κυριακής (16/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top