Λευκωσία: Τι ήθελε να τους σταματήσει ο Αστυνομικός για αλκοτέστ! Φωνες, βρισιές και επίθεση!

Λευκωσία: Τι ήθελε να τους σταματήσει ο Αστυνομικός για αλκοτέστ! Φωνες, βρισιές και επίθεση!

Συνελήφθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα 62χρονος και 51χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάπραξης τροχαίων αδικημάτων, δημόσιας εξύβρισης, πρόκλησης ανησυχίας, μέθης και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 2 τα ξημερώματα, το όχημα που οδηγούσε ο 62χρονος με συνοδηγό την 51χρονη, ανακόπηκε από μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ) Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία για έλεγχο. Όταν ζητήθηκε από τον 62χρονο να υποβληθεί σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης αυτός αρνήθηκε να παράσχει δείγμα εκπνοής και συνελήφθη.

Ακολούθως, η 51χρονη άρχισε να φωνάζει και εξύβρισε και επιτέθηκε στον αστυφύλακα, ενώ εισήλθε στη θέση του οδηγού με σκοπό να θέσει σε κίνηση το αυτοκίνητο και να διαφύγει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί επίσης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στη συνέχεια, τα δύο πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξαν και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE