ΠΑΦΟΣ: Νέα σύλληψη για τη σπείρα που «ρήμαξε» την Κύπρο- '΄Πρωτοφανής υπόθεση'

ΠΑΦΟΣ: Νέα σύλληψη για τη σπείρα που «ρήμαξε» την Κύπρο- '΄Πρωτοφανής υπόθεση'

Στην σύλληψη τέταρτου προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας. 'Πρωτοφανής' χαρακτηρίζεται η υπόθεση από τις Αρχές καθώς με την εξάρθρωση της σπείρας αναμένεται να εξιχνυασθούν πολλές υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών όχι μόνο στην Πάφο αλλά σε όλη την Κύπρο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά είχαν συλληφθεί οι γονείς ηλικίας 55 και 50 ετών, και ο ένας τους γιος ηλικίας 27 ετών, οι οποίοι τελούν υπό οκταήμερη κράτηση.

Το βράδυ της Πέμπτης 26/9 η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προχώρησε και στην σύλληψη τέταρτου προσώπου και συγκεκριμένα του δεύτερου γιου της οικογένειας ηλικίας 24 ετών.


Στην κατοχή τους η Αστυνομία, εντόπισε 101 κινητά τηλέφωνα, 65 κάρτες τηλεφώνων, 30 πορτοφόλια, 34 ζεύγη γυαλιών, 55 ρολόγια χειρός, 18 δέσμες κλειδιών, έξι φωτογραφικές και τρία ρόπαλα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώητης.

BEST OF TOTHEMAONLINE