ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Συγκλονίζει το πόρισμα για τον θάνατο γιαγιάς και εγγονού – Με 102 έτρεχε ο οδηγός

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Συγκλονίζει το πόρισμα για τον θάνατο γιαγιάς και εγγονού – Με 102 έτρεχε ο οδηγός

Παραδόθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου το πόρισμα για το τροχαίο στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε μία γιαγιά με το εγγονάκι της.

Το έγγραφο των δύο πραγματογνωμόνων, το οποίο πλέον το κατέχει η Τροχαία Πατρών σύμφωνα με το STAR αναφέρει πως το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα από 80 – 130 χλμ.

Όταν όμως μπήκε στη στροφή η ταχύτητα του ήταν μεγαλύτερη από 102 χλμ. για αυτό και έγινε η εκτροπή. Η εκτροπή του οχήματος οφείλεται σε ταχύτητα μεγαλύτερη της επιτρεπόμενης της καμπυλότητας της στροφής. Πρώτα χτύπησε το καρότσι στο οποίο βρίσκονταν το μωρό, το οποίο εκτινάχθηκε σε απόσταση 5 μέτρων και χτύπησε με το κεφαλάκι του σε κολόνα. Η γιαγιά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της. Μάλιστα υπάρχουν και ίχνη από τον τροχό στα χέρια της. Οι δύο πραγματογνώμονες είναι σαφείς. Δεν υπήρχε καμία μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο πριν από τη σύγκρουση.

Η τροχαία Πατρών θα παραδώσει το πόρισμα στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. Ήδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον οδηγό, ο οποίος θα απολογηθεί για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE