Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Α΄ κατηγορίας

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Α΄ κατηγορίας

Σε ρυθμούς τρίτης αγωνιστικής μπαίνει το Πρωτάθλημα Νέων U19 Α’ Κατηγορίας και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν και οι επτά αγώνες.

Μετά από δύο αγωνιστικές ισάριθμες νίκες έχουν πανηγυρίσει ΑΕΛ, Ολυμπιακός και Άρης και ακολουθούν άλλες τρεις ομάδες με απολογισμό τέσσερις βαθμούς, το ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ και η Νέα Σαλαμίνα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (28/9):

ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ 16:00
Απόλλων – Ολυμπιακός 16:00
Αγία Νάπα – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 16:00
Άρης – Ερμής Αραδίππου 16:00
ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα 16:00
ΕΝ Παραλιμνίου – Ομόνοια Λευκωσίας 16:00
Πάφος FC – Αναγέννηση Δερύνειας 16:00
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE