ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε 38χρονο καταζητούμενο- Τον σταμάτησαν για έλεγχο μέλη της Τροχαίας

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε 38χρονο καταζητούμενο- Τον σταμάτησαν για έλεγχο μέλη της Τροχαίας

Στη σύλληψη ενός Σλοβάκου, ηλικίας 38 ετών, προχώρησε την Πέμπτη 26/9 η Αστυνομία Πάφου. Ο άντρας καταζητείται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις τσέχικες αρχές για τα αδικήματα της απάτης, της απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και της κλοπής.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, o 38χρονος συνελήφθηκε στις 21:40 της Πέμπτης 26/9 από μέλη της Τροχαίας όταν διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τα στοιχεία του στην κατοχή του. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως πρόκειται για καταζητούμενο από τις τσεχικές αρχές.

Μετά τη σύλληψή του, θα ξεκινήσει ενώπιον δικαστηρίου διαδικασία για παράδοσή του στην Τσεχία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE