ΟΕΛΜΕΚ : Ο Κώστας Χαμπιούρης προσπαθεί να συντηρήσει την κρίση στην παιδεία - 'Αυταρχικές απειλές'

ΟΕΛΜΕΚ : Ο Κώστας Χαμπιούρης προσπαθεί να συντηρήσει την κρίση στην παιδεία - 'Αυταρχικές απειλές'

Ο Υπουργός Παιδείας προσπαθεί να συντηρήσει την κρίση στην παιδεία, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΟΕΛΜΕΚ κάνοντας λόγο και για αυταρχικές απειλές, οι οποίες, όπως σημειώνει δεν θα γίνουν αποδεχτές.


«Ενώ το Σάββατο ο Υπουργός Παιδείας δήλωνε στα ΜΜΕ, ότι το γραφείο του είναι πάντα ανοιχτό για διάλογο, δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι προσπαθεί  να συντηρήσει την κρίση στην παιδεία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Απόδειξη τούτου», σημειώνεται,  «οι αυταρχικές απειλές που δημοσίως εκστομίζει εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς κάτι που η Οργάνωσή μας τονίζει ότι δεν θα γίνει ποτέ αποδεχτό». 

Παρόλα αυτά, αναφέρει η ΟΕΛΜΕΚ, πιστή στη θέση ότι όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν στο τραπέζι του διαλόγου, έχει αποστείλει σήμερα γραπτώς, στον ΥΠΠΑΝ τις θέσεις της για τα υπό συζήτηση θέματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE