ΟΕΛΜΕΚ : Ο Κώστας Χαμπιούρης προσπαθεί να συντηρήσει την κρίση στην παιδεία - 'Αυταρχικές απειλές'

ΟΕΛΜΕΚ : Ο Κώστας Χαμπιούρης προσπαθεί να συντηρήσει την κρίση στην παιδεία - 'Αυταρχικές απειλές'

Ο Υπουργός Παιδείας προσπαθεί να συντηρήσει την κρίση στην παιδεία, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΟΕΛΜΕΚ κάνοντας λόγο και για αυταρχικές απειλές, οι οποίες, όπως σημειώνει δεν θα γίνουν αποδεχτές.


«Ενώ το Σάββατο ο Υπουργός Παιδείας δήλωνε στα ΜΜΕ, ότι το γραφείο του είναι πάντα ανοιχτό για διάλογο, δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι προσπαθεί  να συντηρήσει την κρίση στην παιδεία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Απόδειξη τούτου», σημειώνεται,  «οι αυταρχικές απειλές που δημοσίως εκστομίζει εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς κάτι που η Οργάνωσή μας τονίζει ότι δεν θα γίνει ποτέ αποδεχτό». 

Παρόλα αυτά, αναφέρει η ΟΕΛΜΕΚ, πιστή στη θέση ότι όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν στο τραπέζι του διαλόγου, έχει αποστείλει σήμερα γραπτώς, στον ΥΠΠΑΝ τις θέσεις της για τα υπό συζήτηση θέματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE