Δάκρυσαν Θεοφάνους και Ασλανίδου με το τραγούδι του Αναστάση – VIDEO

Δάκρυσαν Θεοφάνους και Ασλανίδου με το τραγούδι του Αναστάση – VIDEO

Την ‘Ρόζα’ επέλεξε να τραγουδήσει ο Αναστάσης Οικονόμου από την Σίφνο.

Ο 22χρονος αφιέρωσε την εμφάνισή του στον πατέρα του, ο οποίος, όπως είπε ο Αναστάσης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο διαγωνιζόμενος, μετά το τέλος του τραγουδιού, φάνηκε να συγκινείται, όπως και οι Γιώργος Θεοφάνους και Μελίνα Ασλανίδου.

Όπως είπαν οι δύο κριτές, ο λόγος που συγκινήθηκαν ήταν γιατί θυμήθηκαν τον Δημήτρη Μητροπάνο και την αξέχαστη φιγούρα του, όταν ερμήνευε το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο Αναστάσης κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τρία ‘ναι’.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE