Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σαφώς και οι δύο αγώνες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου, μόνο που χιλιάδες θέσεις στο ΓΣΠ θα μείνουν άδειες. Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ κουβαλούν τιμωρίες και στο πρώτο ματς θα μείνει κλειστό το νότιο πέταλο ενώ στο δεύτερο το βόρειο. Αν υπολογίσουμε και τις θέσεις που θα μείνουν άδειες για λόγους ασφαλείας, το σκηνικό δεν θα θυμίζει ένα γεμάτο ΓΣΠ.
Είναι πραγματικά άδικο αυτό που συμβαίνει, αφού αρκετός κόσμος θέλει να είναι παρών, αλλά η αντιαθλητική συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων των δύο ομάδων, έφερε τις τιμωρίες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις