ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: 4χρονο παιδί και ένα βρέφος έχασαν τη ζωή τους όταν αναποδογύρισε λέμβος

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ:  4χρονο παιδί και ένα βρέφος έχασαν τη ζωή τους όταν αναποδογύρισε λέμβος

Μία λέμβος που αναποδογύρισε στη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών παρέσυρε στον θάνατο ένα παιδάκι μόλις τεσσάρων ετών και ένα βρέφος, το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, της Frontex, αλλά και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς αγνοούνται ακόμα τέσσερα άτομα.

Εως τώρα σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών έχουν διασωθεί 12 άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε άντρες, τρεις γυναίκες, τρία μικρά παιδιά κάτω των 6 ετών και ένα 12χρονο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σκάφος με τους μετανάστες επέβαιναν συνολικά 18 άτομα.

Το ναυάγιο έγινε αντιληπτό περίπου στις 11 το πρωί, όταν διαπιστώθηκε η ύπαρξη μιας βάρκας που είχε ανατραπεί. Αμέσως κινητοποιήθηκε το επιβατηγό πλοίο «Νήσος Ρόδος» που έπλεε στην περιοχή, συμμετέχοντας στην επιχείρηση έρευνας που σύντομα εξελίχθηκε και σε διάσωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE