ΕΛΛΑΔΑ: Κλήθηκαν για δασική πυρκαγιά και εντόπισαν απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο

ΕΛΛΑΔΑ: Κλήθηκαν για δασική πυρκαγιά και εντόπισαν απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο

Ένα απανθρακωμένο πτώμα εντόπισαν οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την κατάσβεση της φωτιάς που είχε ξεσπάσει την Παρασκευή 27/9 στο Κρυονέρι (ανατολική Αττική)

Το νεκρό άτομο εντοπίστηκε μέσα σε όχημα σε χαράδρα 30-40 μέτρων, ενώ η σορός ήταν απανθρακωμένη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα

Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Η φωτιά ξέσπασε στην οδό Δεξαμενής, σε χαμηλή βλάστηση, ωστόσο, ήταν σε απόσταση αναπνοής από το δάσος. Όπως δείχνουν τα νέα στοιχεία, η πυρκαγιά προκλήθηκε από το όχημα, το οποίο έπεσε σε χαράδρα και πιθανώς προκλήθηκε ανάφλεξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE