Με φιλί στο στόμα ευχήθηκε στον Πρόεδρο η σύζυγός του – VIDEO

Με φιλί στο στόμα ευχήθηκε στον Πρόεδρο η σύζυγός του – VIDEO

DATA[

Αγαπημένο ζευγάρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την σύζυγό του, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο που του ευχήθηκε η κα. Άντρη για τα γενέθλιά του.

Στις 27 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος γιορτάζει τα γενέθλιά του, ωστόσο φέτος, λόγω υποχρεώσεων η γιορτινή γι’ αυτόν ημέρα τον βρήκε στην Νέα Υόρκη.

Όμως όπως θα δείτε σε βίντεο που προέβαλε ο Alpha Κύπρου, παρά τις υποχρεώσεις ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του, την Πέμπτη (26/9) γιόρτασαν τα 73α γενέθλιά του.

Στιγμή που αξίζει αναφοράς είναι το τρυφερό φιλί της κα. Άντρης Αναστασιάδου στον Πρόεδρο μετά το σβήσιμο της τούρτας.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE