ΚΥΠΡΟΣ

Ιωνάς Νικολάου: «Δεν μπορεί τα επεισόδια εναντίον διαιτητή να τιμωρούνται με ποινή προστίμου»

Ιωνάς Νικολάου: «Δεν μπορεί τα επεισόδια εναντίον διαιτητή να τιμωρούνται με ποινή προστίμου»

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών και κάλεσε την ΚΟΠ να τιμωρούνται παραδειγματικά οι εμπρηστικές δηλώσεις, ενώ αναφέρθηκε στη βία που ασκείται στους διαιτητές, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Ιωνάς Νικολάου ανέφερε:

«Συγκεντρώνονται τα απαραίτητα στοιχεία και εύχομαι σύντομα να έχουμε και κατάληξη, γιατί δεν πρέπει κάποιοι να καλύπτονται πίσω από τη δυσκολία παραχώρησης πληροφοριών ή συγκέντρωσης στοιχείων – μαρτυρίας, να παραμένουν ατιμώρητοι και να συνεχίζουν αυτή τη συμπεριφορά, αλλιώς θα διατρέξουμε μεγαλύτερους κινδύνους».

«Νοιαζόμαστε για την ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους. Κάποιοι μπορεί να έχουν περισσότερο την ευθύνη τόσο πριν όσο και μετά τη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά όλοι έχουμε κοινό πεδίο ευθύνης την ώρα που διεξάγεται ένας αγώνας».

 «Υπάρχει μια κοινή αναγνώριση ευθυνών, την οποία έχουμε συνεννοηθεί ότι θα πρέπει να συνεχίζουμε να τηρούμε σε ψηλά επίπεδα».

«Δεν γίνεται κάποιοι να μένουν ατιμώρητοι, να ξεφεύγουν από το νόμο γιατί υπήρξε παράλειψη στην παραχώρηση όλων των στοιχείων ή όλων των απαιτούμενων πληροφοριών».

«Δεν μπορεί τα επεισόδια εναντίον διαιτητή να τιμωρούνται με ποινή προστίμου». 

«Οι ποινές να είναι αυξημένες ώστε να είναι εξίσου αποτρεπτικές για τον κάθε επίδοξο, ο οποίος αποφασίζει να ενεργήσει εναντίον των διαιτητών».

Από πλευράς διαιτητών, ο Χρίστος Νικολαϊδης, ανέφερε: «Εμείς είμαστε στο ίδιο χαράκωμα με την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη γενικά».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top