ΗΜΙΧΡΟΝΟ στην «Αρένα»: Το ΔΟΚΑΡΙ και ο Τόνιο κρατάνε τις ισορροπίες

ΗΜΙΧΡΟΝΟ στην «Αρένα»: Το ΔΟΚΑΡΙ και ο Τόνιο κρατάνε τις ισορροπίες

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις ΑΕΚ και Απόλλωνας παραμένουν στο 0-0. Μεγάλη απόκρουση του Τόνιο σε κεφαλιά του Σαρδινέρο στο 25′, δοκάρι για την ΑΕΚ στο 28′ με Τρισκόφσκι.

Ο Απόλλωνας έδειξε να μπαίνει πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο στην Αρένα με το 4-4-2 του Βουκομάνοβιτς και τον Σαρδινέρο πλάι στον Ζελάγια να βάζει πίεση στην άμυνα της ΑΕΚ.

Παρά το γεγονός όμως ότι οι γαλάζιοι είχαν την υπεροχή δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Τόνιο ενώ η ΑΕΚ είχε ένα καλό πεντάλεπτο μετά το 20ο λεπτό χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 25ο λεπτό για λογαριασμό του Απόλλωνα, με τον Σαρδινέρο να κάνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή όμως ο Τόνιο έκανε μεγάλη απόκρουση διώχνοντας σε κόρνερ.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε τρία λεπτά μετά με τον «κεραυνό» του Τρισκόφσκι να σταματά στο δοκάρι και στην… πλάτη του Μολ με τον Σελίμοβιτς να διώχνει στη συνέχεια.

Εκεί που το ματς έδειξε να παίρνει ρυθμό εν τέλει ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ξανά με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE