Μεγάλη ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην Μπαρτσελόνα για Μέσι – Τι απάντησε ο Βαλβέρδε

Μεγάλη ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην Μπαρτσελόνα για Μέσι – Τι απάντησε ο Βαλβέρδε

Κανείς δεν έχει ενημερώσει πότε θα είναι έτοιμος ο Λιονέλ Μέσι και απέφυγε να το κάνει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφήνοντας την ανησυχία για τους τραυματισμούς του να μεγαλώνει.

Τραυματίστηκε 5 Αυγούστου, την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του και έκτοτε έπαιξε μόνο δύο φορές αλλαγή και μία ξεκίνησε βασικός.

Αυτήν την τελευταία φορά στο 2-1 επί της Βιγιαρεάλ τραυματίστηκε εκ νέου. Τώρα το πρόβλημα ήταν μία διάταση προσαγωγού, αλλά τόσο ο Λιονέλ Μέσι, όσο και η Μπαρτσελόνα, φοβούνται μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά, καθώς φέτος εμφανίζεται ευπαθής.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Μπάρτσα δεν ανέφερε το πότε θα είναι έτοιμος ο ηγέτης της, καθώς άπαντες περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχτεί αυτή τη φορά το πρόβλημα.

Το ίδιο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε που στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς του Σαββάτου στη Χετάφε (17:00), απλά εξήγησε ότι ούτε εκείνος ξέρει:

«Δεν το γνωρίζω ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε το πώς θα λειτουργήσει την επόμενη βδομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE