ΕΜΡΗΣΜΟΣ ΤΑΕ: Σε απευθείας δίκη ο 21χρονος

ΕΜΡΗΣΜΟΣ ΤΑΕ: Σε απευθείας δίκη ο 21χρονος

Σε απευθείας δίκη παραπέμφθηκε την Παρασκευή (27/9) ο 21χρονος που αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στο κτήριο του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ο 21χρονος παραμένει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης, ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Ο νεαρός συνελήφθη το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου και την ίδια ημέρα οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής του (8 ημέρες).

Εκεί, ακούστηκαν τα γεγονότα και ο τρόπος που οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του και του φόρεσαν χειροπέδες.

Μάλιστα, το ThemaOnline σας παρουσίασε σε εκτεταμένο ρεπορτάζ του, το παρελθόν του 21χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί προηγουμένως και για άλλη υπόθεση εμπρησμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE